Music 4 you 

      

Devotion Music

Devotion Music neemt u mee op een muzikale reis door de tijd. Voor een onvergetelijke avond met live muziek bent u bij ons aan het juiste adres. Het veelzijdige repertoire van Devotion Music is allround en Devotion Music weet zich op alle fronten altijd aan te passen, bij elke locatie en aan iedere sfeer. Devotion Music werkt regelmatig samen met andere muzikanten zoals de gelegenheidsformatie Moonlight Shadow en The Black & White Piano's. Daarom kan Devotion Music altijd ‘Muziek op maat’ leveren. 

Devotion Music beschikt over eigen geluid en licht waardoor zij een eigentijds geluid en presentatie hebben. Devotion Music is tegen een kleine meerprijs ook te boeken met onze vaste huisdrummer. 
Linda geeft een muzikale omlijsting aan elke gelegenheid. Dit kan een avondvullend optreden zijn of (twee keer) een kort optreden van bijvoorbeeld 1 uur. Linda werkt altijd met haar eigen geluidsman. Linda heeft een eigen set geluid en licht. Linda is te boeken onder dezelfde voorwaarden als Duo Devotion.

Linda zingt o.a. nummers van Adele, Celine Dion, Katie Melua, Krezip, The pointer Sisters, Dolly Parton, Beegees, Abba, Tina Turner, Matt Simons, Sam Smith, Madonna, Phil Collins, Toto, Lionel Richie, Aerosmith, Queen. Afgewisseld met een enkel Nederlandstalig nummer.


Duo Devotion  bestaat uit Marcel en Linda.
Al ruim 20 jaar treden zij regelmatig samen op.

Marcel draait al een poosje mee. Vanaf zijn 14e jaar maakt hij al muziek. Marcel is zanger en een rasechte toetsenist op zowel keyboard als quitar. Hij weet met zijn jarenlange ervaring als entertainer de juiste snaar te raken en de juiste toon aan te slaan! Linda zingt zo'n 25 jaar en met haar stembereik kan zij vele muziek soorten aan.  

Wat mag je verwachten bij een optreden met zanger Marcel en zangeres Linda. Eigenlijk is niks te gek voor ons. We passen de muziek die we spelen aan de situatie aan (dat geldt ook voor het geluid :-)). We doen zeker verzoekjes, als we het kunnen. Er is geen vast programma. Gewoon in je huis of tuin een gezellig feest geven?

Wij passen ons overal aan! Of het nu gaat om de muziekkeuze, het geluidsvolume of de kleding.

Tijdens een ceremonie of plechtigheid live muziek?

Wij spreken alles in detail door en desnoods studeren we de door u gekozen muziek in.        (mits het binnen ons vermogen ligt)

Een knalfeest voor mijn bruiloft of bedrijf?

Gezelligheid en goede muziek gaan hand in hand. Duo Devotion is allround. Een potpourri van nostalgie, romantiek, dans, rock en disco en als u wilt…dan natuurlijk de polonaise!

Achtergrondmuziek tijdens een diner?
De mooie, romantische, gezellige liedjes maar wel met een zodanig geluidsvolume dat  uw gasten elkaar kunnen verstaan.

Een diner dansant.

Een dansavond met echte stijldansmuziek?
Wij verzorgen regelmatig dansavonden, ook  met dansscholen hebben wij veel ervaring.


Natuurlijk komen wij ook bij u op de camping, in het verpleeg- en verzorgingshuis waar u woont of verblijft of op de rondvaartboot, cruiseschip.

Karaoke avond organiseren?
Wij zetten de spullen neer en blijven aanwezig voor een goede verzorging van de avond.
Natuurlijk doen we dan ook de presentatie en draaien tussendoor verzoekjes. Misschien zingen we zelf ook nog wel een liedje mee….

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn